Emotioneel Evenwicht

Aanpak

Emotioneel Evenwicht is een training van 2 dagen. In deze boeiende en interactieve training ga je aan de slag aan de hand van praktische voorbeelden uit  je eigen leven zoals emoties die je belemmeren te zijn wie je wilt zijn of die je verhinderen te bereiken wat je wilt bereiken.  Je leert spiertesten en werkt volgens het EE-stappenplan.

Wat leer je?

Je leer een makkelijk aan te leren effectieve techniek om blokkades definitief aan te pakken en om "vervelende" emoties los te laten. Dit gebeurt onder andere door middel van het stimuleren van acupressuurpunten, ademhaling en positieve affirmaties Daarnaast leer je hoe je deze techniek praktisch voor jezelf en anderen in kunt zetten in het dagelijks leven. Want EE is niet alleen een techniek, het is ook een manier van leven.

Tijdens de training leer je 2 belangrijke elementen:

  1. het loslaten van de aanleiding van een klacht;
  2. het opsporen en loslaten van blokkades.


EE is het heft weer in eigen handen nemen. De leiding nemen over je eigen leven. Het leven te creëren dat jij wilt en je (weer) vrij voelen.

De Emotioneel Evenwicht training is een intensief programma, gebracht met humor en gericht op het ontdekken van EE als handige techniek en manier van leven.

Waar en wanneer gaat de volgende training van start?