\\ Training: Assertiviteit|100% Training &Coaching

Assertiviteitstraining

Hoe werkt de Assertiviteitstraining?

De Assertiviteitstraining duurt 3 dagen. Vanaf de eerste dag leer je stap voor stap assertief te zijn. Met behulp van de Assertiviteitstraining leer je te krijgen wat je wil, je grenzen met zelfvertrouwen aan te geven en je leert op concrete en effectieve wijze met confrontatie om te gaan, op een manier die voor jou goed voelt.

De training draait om ervaren, interacteren en oefenen!
De training werkt met theorie en handvatten die op interactieve wijze met de groep worden gedeeld. Daarnaast werk je in kleine groepjes aan je eigen vraagstukken.

Tijdens de training werken we voortdurend aan effectief en authentiek communiceren zodat je goed overkomt. We benutten je kwaliteiten, en pakken je valkuilen aan. Zo kan je je boodschap optimaal overbrengen!

De training wordt idealiter om de drie of vier weken gegeven.  Zo heb je alle tijd om de praktische handvatten in de praktijk te brengen en doe je in praktische situaties ervaring op met nieuw aanpak. Hierdoor zal je ontdekken hoeveel andere mogelijkheden er zijn en hoeveel de nieuwe aanpak je oplevert  Zo wordt de verandering leuk, energiegevend en word je assertief!

Bekijk nu ons het boeiende programma van de assertiviteitstraining!