Burn-out Preventie Training: Loop Niet Tegen Jezelf Aan!


Burn-outs vormen een serieus probleem voor bedrijven over de hele wereld. Toch wordt dit probleem vaak onderschat, terwijl een burn-out al snel € 40.000,- per zieke medewerker kan kosten. De kosten van een vervanger, het risico op overbelasting van andere medewerkers en overige bijkomende kosten zijn dan nog niet eens meegenomen. Het voorkomen van een burn-out kan uw organisatie dus tientallen duizenden euro besparen.

Wij bieden een oplossing die gericht is op de oorzaak van een burn-out: langdurige stress. Wij leren mensen om te gaan met stress en, beter nog, wij helpen langdurige stress te voorkomen, waardoor uw onderneming minder hoeft te lijden onder burn-outs en bijbehorende kosten.
Ons unieke concept is ontwikkeld met het oog op een gezonde organisatie. Als experts op het terrein van burn-out preventie, bieden we 6 trainingsdagdelen waar medewerkers leren te “ontstressen”, in combinatie met een aantal individuele coachingsessies. Het resultaat is dat medewerkers weer ontspannen,  met plezier en zelfvertrouwen aan het werk kunnen blijven en beter in staat zijn hun grenzen te herkennen en op tijd aan te geven.

Beweging heeft een erg positieve uitwerking op stress en is zeer zinvol als hulpmiddel bij stresspreventie. Daarom combineren we deze bijzondere training met een wekelijkse sessie begeleid ‘zacht’ lopen. Dit helpt de gezondheid, conditie en weerstand van de medewerkers te verbeteren. Daarnaast krijgen de medewerkers adviezen over levensstijl en voeding, die weer bijdragen aan de blijvende gezondheid, het voorkomen van  stress en een betere functionering op het werk.

Klinkt dit interessant? Kijk dan hier doe het werkt!