Work life balance

Hoe pakken we de coaching aan?

Breng werk en privé beter in balans en behaal je doelen samen met je persoonlijke work life balance coach.

De coaching begint met het identificeren van je kwaliteiten en valkuilen. Iedere medaille heeft immers een keerzijde en iedere valkuil brengt een kwaliteit met zich mee. Hiervoor gebruiken we een intakeformulier, een grondige persoonlijke intake, een analyse van je kwaliteiten en valkuilen en, zo nodig, een 360-graden analyse. We bekijken wat jouw doelen zijn, welke obstakels je op je weg vindt en welke kwaliteiten je hebt om jouw balans te bereiken.
In iedere coachingsessie stellen we aan de hand van het coachmodel jouw huidige situatie vast, we stellen je doelen vast en bekijken de belemmerende factoren. Daarnaast kijken we op een constructieve wijze naar wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarbij werken we aan zowel vermogen als vaardigheden. We gebruiken praktische voorbeelden van de werkvloer als uitgangspunt voor de coaching.

We testen de geïdentificeerde kwaliteiten en valkuilen aan de hand van rollenspellen. Hierbij vinden we verschillende effectieve richtlijnen die je aanpak effectiever maakt bij het bereiken van je doelen. Hierbij houden we constant de authenticiteit van jouw persoonlijkheid en jouw echte ‘ik’ in het oog.
Aan het eind van de coachingsessie krijg je één of meerdere opdrachten om je te helpen de theorie meteen in de praktijk te brengen.
De coaching is gestructureerd en diepgaand, waarbij we geen enkel detail missen. Onze aanpak is praktisch, interactief, intensief, en voorzien van een gezonde dosis humor.

Bereik je doelen met een persoonlijke coach, spiegel en sparringpartner! Neem vandaag nog contact met ons op.