Bekende crypto analist denkt dat Litecoin 80% gaat stijgen

Louise de Graaf


In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van litecoin (LTC), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Litecoin staat bekend als het ‘zilver’ in de crypto-wereld en is ontworpen voor snelle, goedkope transacties.

Heb je nog geen LTC in je portfolio? Dit is dan wellicht een uitgelezen kans om kennis te maken met onze analyses. Onze analisten, met hun gedetailleerde blik op de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen dagelijks hun handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse litecion (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs hun nieuwste inzichten over LTC gepubliceerd in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“LTC lijkt zich momenteel in een turbulente fase te bevinden, waarbij een opwaartse beweging uitdagend blijkt te zijn. Deze uitdaging heeft ogenschijnlijk de onderliggende marktstructuur beïnvloed.

Specifiek lijkt wave 4 uit het 12345 Elliott Wave patroon zich langer uit te strekken dan aanvankelijk werd voorzien. Met de vijfde wave verwachten wij een neerwaartse beweging met de $5 als mogelijke dieptepunt.

Maar vanaf dat punt anticiperen we op een sterke opwaartse beweging. Hoewel de blauwe steunzone wellicht eerst nog wat verder zal worden getest, is het belangrijk om de blik vooruit te houden, met een focus op ambitieuze niveaus zoals $100, wat een stijging van meer dan 80% zou zijn.”

Deze analyse is op 4 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment