Bitcoin koerscorrectie is een springplank naar $50.000

Louise de Graaf


In dit artikel belichten we de koers van bitcoin (BTC), de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency op de markt. Deze technische analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, geeft inzicht in de recente prijsactie van bitcoin en projecteert onze verwachtingen voor de nabije toekomst.

Wil je meer gedetailleerde inzichten, dan kun je voor een symbolisch bedrag van €1 een proefperiode van 30 dagen in onze Premium omgeving starten. Daar krijg je toegang tot exclusieve content, analyses en de kans om te leren van onze experts.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe bitcoin analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“In onze bitcoin-analyse zien we op de korte termijn een neerwaarts ABC Elliott Wave patroon, wat wijst op een mogelijke korte gezonde correctie.

 

Onze aandacht gaat uit naar de groene koopzone tussen $30.000 en $33.000, ondersteund door het 50% Fibonacci-niveau, wat deze zone maakt tot een cruciaal steunniveau.

 

Een ander belangrijk niveau is het invalidatieniveau op $24.929. Een daling onder dit niveau zou onze huidige positieve kijk op de koers in twijfel trekken.

 

Als de koers echter standhoudt en vanuit de groene zone stijgt, richten we ons op een target van $50.000, ofwel een stijging van ongeveer 65%. Deze stijging zou in lijn zijn met het langere termijn opwaartse 12345 Elliott Wave patroon.

 

Dit scenario suggereert een aanzienlijke opwaartse beweging na een korte correctie, waardoor de huidige dip een aantrekkelijke koopkans biedt voor onszelf voor langetermijnwinst.”

Datum analyse: 17 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/kA39XMm1/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment