Bitget lanceert revolutionaire positie grids

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Victoria, Seychellen – 17 november 2023 – Bitget, een toonaangevende cryptocurrency exchange en Web3-bedrijf, introduceert met trots Positie Grids, een baanbrekende toevoeging aan het handelsarsenaal.

Positie grids zijn spot/futures grid bots ontworpen om laag kopen en hoog verkopen te automatiseren binnen een breed, door het systeem bepaald prijsbereik. Positie grids maken gebruik van de geavanceerde grid trading bot-technologie van Bitget en beveelt op intelligente
wijze parameters aan op basis van de huidige activaprijzen, waardoor continue winst wordt gegarandeerd in een 24/7 handelscyclus.

Deze innovatieve functie is afgestemd op zowel volatiele als stijgende markten en biedt een groter prijsbereik vergeleken met normale grids, waardoor het ideaal is voor middellange- tot langetermijninvesteringen. Positie grids werken continu en maken gebruik van marktschommelingen om winsten te allen tijde veilig te stellen.

Positie grids ondersteunen winstopnames en bieden een flexibele beleggingscyclus, zodat gebruikers aan dringende liquiditeitsbehoeften kunnen voldoen zonder verlies. Met een langere investeringscyclus kunnen gebruikers boekingen flexibel timen, waardoor ze winst kunnen
maken als de prijzen stijgen en hun positiekosten kunnen verlagen als de prijzen dalen. Door laag te kopen en hoog te verkopen op de spotmarkt hoeven gebruikers zich nooit zorgen te maken dat ze hun hoofdsom verliezen.

Positie grids bieden een belangrijk voordeel bij het arbitreren van marktschommelingen, waarbij zelfs winst wordt gemaakt als de prijzen stijgen, waardoor ze geschikt zijn voor alle soorten handelaren. Naast de unieke functies hebben positie grids een uitgebreide set parameters die
worden uitgelegd voor gebruikers om hun handelsstrategieën te maximaliseren.

Gracy Chen, Managing Director van Bitget: “Met de introductie van Positie Grids bevestigt Bitget haar toewijding aan het bieden van innovatieve tools voor handelaren op alle niveaus.
Deze functie betekent een belangrijke stap voorwaarts in het verbeteren van de handelservaring, in lijn met onze visie om cryptohandel toegankelijk te maken en iedereen een slimmere manier van handelen te bieden.”

Positie Grids, gelanceerd als onderdeel van Bitget’s voortdurende inspanning om handelaren meer macht te geven, komt op de hielen van verschillende baanbrekende producten die eerder deze maand zijn geïntroduceerd. Deze omvatten de integratie van Apple Pay en Google Pay,
Elite Traders Private Mode, een In-app self-custody wallet, een nieuwe institutionele fiat gateway en uitgebreide ondersteuning voor 7 nieuwe fiatvaluta.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds toonaangevende cryptobeurs en web3-bedrijf. Bitget bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en wil gebruikers helpen slimmer te handelen met haar baanbrekende copy trading functie andere trading oplossingen. Voorheen bekend als BitKeep, is Bitget Wallet een multi-chain crypto wallet van wereldklasse die een scala aan uitgebreide Web3-oplossingen en functies biedt, waaronder walletfunctionaliteiten, swap, NFT-markt, DApp-browser en meer. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-
evenement PGL.

Bezoek voor meer informatie: Website | X | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment