een voortdurend streven naar transparantie

Louise de Graaf


Bitget, top crypto-derivaten en copy trading platform heeft zijn Beschermingsfonds waarderingsrapport voor september 2023 vrijgegeven. Ondanks de marktbewegingen is de waarde van het fonds sinds november vorig jaar constant boven de US$300 miljoen uitgekomen. In september bereikte de waarde een piek van US$340 miljoen, het hoogste niveau dat die maand werd bereikt.

Het Bitget Beschermingsfonds, dat in augustus 2022 werd gelanceerd, is een baanbrekend bewijs van de bescherming van crypto-activa van gebruikers en weerspiegelt de toewijding van het platform aan gebruikersbescherming en financiële veiligheid. Het fonds werd opgericht met een waarde van US$200 miljoen, waarmee een robuust financieel schild werd gecreëerd om het bezit van gebruikers te beschermen tegen overmacht, hack-aanvallen of extreme marktsituaties.

Het beschermingsfonds wordt volledig zelf gefinancierd, wat een hoge mate van operationele flexibiliteit en autonomie biedt. Deze aanpak maakt een snelle en efficiënte dekking van activa mogelijk zonder externe bureaucratie of beleidsaanpassingen. De stabiliteit en liquiditeit verder verhogen tegen externe evenementen. Het fonds omvat een gediversifieerde portfolio van cryptovaluta met een hoge liquiditeit, waaronder BTC, USDT en USDC.

Het beschermingsfonds van Bitget wordt gehandhaafd op een verhouding van 1:1 van de activa van gebruikers. Dit betekent dat Bitget het equivalent van de activa van gebruikers op de beurs bijdraagt. Dit is gekoppeld aan Bitcoin-prijzen die varieerden tussen $24.930 en $28.494 over de maand september.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Bitget Beschermingsfonds Waarderingsstatus in september 2023 :

  • Hoogste waarde: $340,9 miljoen (20 september)
  • Laagste waarde: $331,7 miljoen (2 september)
  • Gemiddelde waarde: $334,7 miljoen

Bitget’s dagelijkse tracking van het beschermingsfonds laat zien dat de waarde boven de $330 miljoen bleef gedurende de hele maand juli.

Bitget doet er alles aan om de stabiliteit en beveiliging van zijn gebruikers op het platform te garanderen. De waarde van het beschermingsfonds is verzekerd tegen elke daling voor een resolute periode van drie jaar zonder opnamen. In het geval van een mogelijke daling van de waarde van het fonds door fluctuaties in de coinprijs, blijft Bitget vastbesloten om de positie voortdurend te versterken en ervoor te zorgen dat het saldo van het fonds constant boven de grens van US$300 miljoen blijft.

Gracy Chen, algemeen directeur bij Bitget, had het volgende te zeggen:

“September is historisch gezien een dieptepunt voor Bitcoin-prijzen. Ons beschermingsfonds bleef een pijler van kracht en verzekering voor onze gebruikers. We geloven in het bevorderen van het ecosysteem van Bitget met transparantie en we bieden de beste beveiliging om het te behouden. Eerlijkheid is de basis van gedecentraliseerde gemeenschappen en we bouwen aan vertrouwensloosheid. Ons beschermingsfonds en bewijs van reserves zijn daar twee bewijzen van”

Bitget’s toewijding aan transparantie gaat verder dan het rapport van de beschermingsfondswaardering. Sinds december 2022 heeft de beurs consequent verifieerbare Bewijs van Reserves gegevens, waardoor gebruikers nog meer zekerheid hebben over de veiligheid van hun activa. Bitget blijft gebruikers onbeperkte toegang bieden tot uitgebreide informatie over fondsen, inclusief wallet adressen die direct beschikbaar zijn voor het publiek. Ga voor meer gedetailleerde informatie naar hier.

Door voorop te lopen in transparantie door middel van frequente informatieve openbaarmakingen, toont Bitget een compromisloze toewijding aan veiligheid en betrouwbaarheid. Het doel van de beurs is om een gouden industriestandaard voor transparantie en betrouwbaarheid vast te stellen.

Over Bitget

 Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds toonaangevende cryptovaluta beurs die Copy Trading-diensten aanbiedt als een van haar belangrijkste functies. De beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen smart te traden door een veilige, allesomvattende trading-oplossing te bieden. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment