Formidabel Fit En Een Gezond Gewicht

Hoe pakken we dit aan?


Doelstelling en workshop:

Om te zorgen dat je formidabel fit wordt en een gezond gewicht hebt, beginnen we met het inventariseren en realistisch maken van je doelen.  Dit doen we met behulp van een intakeformulier dat we tijdens de workshop “Gezond leven en fit zijn” doornemen.

Tijdens de workshop bespreken we het formidabel fit detoxplan om je lichaam te reinigen en maken we een plan van aanpak. Tijdens dit plan eet je normale hoeveelheden maar val je een aantal kilo af en ga jij je fitter voelen. Verder krijg je in deze workshop concrete adviezen voor een blijvend gezonde levensstijl. Het is ook de perfecte gelegenheid om je eigen supporter in de groep te kiezen. Je supporter gaat je ondersteunen tijdens je detoxplan en het gehele Fit, Gezond en Slanker programma.

Beweging:
Vervolgens bouw je conditie op met een interval looptraining afgewisseld met rustige maar doeltreffende spieroefeningen. Om te werken aan je conditie, trainen we 10 weken lang op de dinsdag en de donderdag. Na afloop zul je moeiteloos in staat zijn om 3 a 4 kilometer te rennen.