Opleiding 100% Jezelf: Altijd jezelf zijn

Hoe pakken we de opleiding aan?

100% Jezelf is een training van 10 dagen. In deze boeiende en interactieve opleiding leer je om jezelf terug te vinden, je doelen helder te stellen én te behalen, om te gaan met negatieve invloeden, je eigenwaarde en zelfbegrip te verhogen en verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf.

De opleiding draait om ervaren, interacteren en oefenen!
De opleiding werkt met theorie en handvatten die op interactieve wijze met de groep worden gedeeld. Daarnaast werk je in kleine groepjes aan je eigen vraagstukken. Zo leer je op praktische wijze weer helemaal jezelf te zijn!

Tijdens de training werken we voortdurend aan effectief en authentiek communiceren zodat je goed overkomt. We bekijken je kwaliteiten en pakken je valkuilen aan. Zo kan je je boodschap optimaal overbrengen! Met behulp van de opleiding 100% jezelf leer je onder andere je grenzen te stellen en aan te geven, voor jezelf op te komen en door empathie problemen op te lossen.

De opleiding bestaat uit 4 weekenden en 3 zaterdagen en wordt idealiter driewekelijks gegeven. Zo heb je alle tijd om de handvatten in de praktijk te brengen en doe je in praktische situaties ervaring op met nieuw gedrag en aanpak. Hierdoor ontdek je dat een andere aanpak mogelijk is en wat dit je oplevert. Zo wordt de verandering leuk, energiegevend en word jij 100% jezelf!

De training gaat door bij deelname van minimaal 12 personen.

Bekijk hier het boeiende programma voor de opleiding 100% jezelf!