Management & Leiderschap Training

Hoe werkt de Management & Leadership Training?

Met de Management & LeiderschapTraining krijg je een complete, praktische en interactieve training waar je leert als manager krachtig leiding te geven, plezierig te werken en je doelen te bereiken.

Deze training van zes dagen leer je vanaf dag 1, stap voor stap, het beste uit jezelf en je medewerkers te halen. Hierbij leren we je om je aanpak als leidinggevende op krachtige wijze te vormen. Hierdoor kan je je functie met plezier en zelfvertrouwen vervullen.

De training draait om ervaren, interacteren en oefenen! De training werkt met theorie en handvatten  die op interactieve wijze met de groep worden gedeeld. Daarnaast werk je in kleine groepjes aan je eigen vraagstukken.

Tijdens de training werken we voortdurend aan effectief en authentiek communiceren zodat je treffend en duidelijk  overkomt. We bekijken je kwaliteiten, en  pakken je valkuilen aan . Zo kan je je boodschap optimaal overbrengen!

De training wordt idealiter drie tot vier weken uit elkaar gegeven.  Zo heb je alle tijd om de praktische handvatten in de praktijk te brengen en doe je in praktische situaties ervaring op met nieuw aanpak. Hierdoor zal je ontdekken hoeveel andere mogelijkheden er zijn en hoeveel de nieuwe aanpak je oplevert. Zo wordt de verandering leuk, energiegevend en toekomstgericht!

Bekijk nu het boeiende Management & Leiderschap trainingsprogramma