Ontspannen Werken

Hoe werkt de training Onstpannen Werken?

Door stress kan het werk je te zwaar worden en kan je op den duur uitvallen wegens ziekte. Deze intensieve, praktijkgerichte en preventieve training is ontwikkeld om je te helpen ontspannen te werken, om te gaan met stress en beter nog, stress voorkomen. Zo kan je op korte en lange termijn ontspannen werken en blijven.

Hoewel veel trainingen het simpel zien: als je ‘even’ wat trucjes leert, ziet de wereld er veel rooskleuriger uit! Helaas is dat niet waar. Een gedragsverandering is een uitdaging, waarbij het belangrijk is om alert te zijn en regelmatig te oefenen. Daarom hebben wij de training Ontspannen Werken ontwikkeld. Deze beproefde training biedt inzicht in je eigen gedrag en helpt je naar een gedragsverandering.

Ontspannen Werken is ingericht op intensieve persoonlijke begeleiding en leren door ervaring. De training is ingedeeld over zes ochtenden die drie tot vier weken uit elkaar worden gepland. Zo heb je alle tijd om de praktische handvatten in de praktijk te brengen en doe je in praktische situaties ervaring op met nieuw gedrag. Hierdoor zal je ontdekken hoeveel andere mogelijkheden er zijn én dat jij ander gedrag kan toepassen. Zo wordt de verandering leuk, energiegevend en toekomstgericht!

Wat leer je in de training Ontspannen Werken?