Pakkend en Doeltreffend Presenteren

Hoe werkt we de training Pakkend en Doeltreffend Presenteren?

Pakkend en doeltreffend presenteren is een tweedaagse training waar je stap voor stap leert pakkend en doeltreffend te presenteren. Je leert de interesse van het publiek aan te wakkeren en vast te houden, en je leert rustig en ontspannen te presenteren. Zo haal je het maximale uit je presentatie!

De training draait om ervaren, interacteren en oefenen! De training werkt met theorie en handvatten  die op interactieve wijze met de groep worden gedeeld. Daarnaast werken je in kleine groepjes aan je eigen vraagstukken.

Effectief en authentiek communiceren is een centraal punt in de training. Ook besteden we constant aandacht aan hoe je overkomt. We kijken wat je sterke punten zijn, en versterken we alles wat beter kan. Zo brengen we jouw presentatie naar de absolute top

De training wordt idealiter drie tot vier weken uit elkaar gegeven.  Zo heb je alle tijd om met de praktische handvatten in de praktijk te oefenen. Ook heb je daarmee ruime tijd om je te voorbereiden op de presentaties die je op dag 2 geeft. Zo leer je de meeste fantastische presentaties te geven!

Om zelf te zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, kunnen we, op verzoek, je presentatie filmen. Zo kan je na de training zelf je verbeterpunten verder aanpakken.

Neem een kijkje in het boeiende trainingsprogramma van Pakkend en Doeltreffend Presenteren