Koerspatronen voorspellen ommekeer voor dogecoin

Louise de Graaf


Duik dieper in de wereld van crypto met onze analyse van dogecoin (DOGE), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving. Als lid van onze Premium omgeving krijg je als eerste toegang tot meer van dit soort diepgaande analyses. Bovendien kun je direct al je vragen over deze analyse stellen aan onze top-analisten.

Onze experts ontleden wekelijks meer dan 20 verschillende cryptocurrencies, bieden inzichtelijke handelsplannen en strategische visies, en dit alles wordt dagelijks benut door meer dan 1.000 leden.

Hoewel dit geen financieel advies is, biedt het de kans om je kennis te verdiepen en inzicht te krijgen in de koers van dogecoin, direct van de professionals.

Nieuwe instapkansen voor dogecoin (DOGE)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat DOGE binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“DOGE blijft indrukwekkend nauwkeurig onze verwachting volgen. De huidige trend toont een gestage daling, precies zoals voorspeld, sturend richting de groene koopzone die we eerder hebben aangegeven. Wat we hier zien ontvouwen, is een neerwaarts 12345 Elliott Wave patroon.

Onze blik is stevig gericht op deze specifieke zone, namelijk die tussen de $0,045 en $0,051. Het is in dit bereik dat we verwachten dat verschillende technische patronen samenkomen. Belangrijk is dat hier het correctieve ABC Elliott Wave patroon zal voltooien, wat een technisch signaal geeft dat we mogelijk aan de vooravond staan van een trendommekeer.

Met andere woorden, deze zone markeert niet alleen het potentieel einde van de huidige neerwaartse correctie maar kan ook het platform zijn vanwaar we onze blik opwaarts kunnen richten. Als deze patronen zich naar verwachting voltrekken, hebben we mogelijk een unieke kans om getuige te zijn van het begin van een nieuwe opwaartse wave.”

Deze analyse is op 12 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment