Marc Schwencke


Marc is een ervaren trainer en coach. Expert op het gebied van Emotioneel Evenwicht, en NLP en auteur van verschillende boeken en ontspanningscd's.

Hij inspireert tot groei en verbinding. Marc: "In het verleden ben ik geconfronteerd geweest met mijn eigen onmacht en angst voor confrontatie. Dat heeft mij gestimuleerd om manieren te vinden om mezelf te ontwikkelen en mijn eigen krachten te bundelen. Aanleiding voor mijn zoektocht vormde de vraag: wie leeft mijn leven? "

Sinds 2003 opereert hij vanuit zijn bedrijf Fusion Coaching & Training als internationaal trainer, coach en auteur. Hij ondersteunde duizenden mensen bij het vinden van hun waarheid en liet hen zien dat ze veel meer konden dan ze aanvankelijk geloofden. Daarbij ontwikkelt hij producten die helpen om gelukkig en krachtig te worden zoals ontspanningscd's en trainingen en hij is auteur van het boek de kracht van angst.

‘Geloof in eigen kracht’ gaat bij Marc hand in hand met het plezier van samenwerken. Zo ontstond in eerste instantie een inspirerende uitwisseling met Pascale Schwarz. De training 100% JEZELF bundelt het beste van beiden.