Wat zeggen anderen over Marc als Trainer?

"Marc vertegenwoordigt wat mij betreft alle kwaliteiten die een toptrainer in huis moet hebben. Het is een man met heel veel kennis, goede leiderschapskwaliteiten en een confronterende maar ook liefdevolle wijze van werken. Hij heeft de intentie om uit iedereen (of het nou een kleine of grote groep is) het beste uit zichzelf te laten halen. Op een humorvolle wijze weet hij altijd weer een prettige en veilige omgeving te creƫren waar alle maskers al snel afvallen. Bij Marc staat een training garant voor veel afwisseling en op zijn tijd een feestje. Hij beseft als geen ander het belang van het stilstaan bij je successen en het vieren hiervan!"
Jenny Bor
, Event Manager, Roy Martina Experience

“De afgelopen jaren heb ik Marc als zeer bevlogen trainer/coach op de Ikisik meegemaakt. Naast het coachen en begeleiden van de kinderen, is Marc een steun voor de coaches. Zijn enthousiasme en betrokkenheid is hartverwarmend.
De organisatie kan altijd een beroep doen op Marc zijn trainerskwaliteiten. Zo heeft hij ook de ouder-dag vormgegeven en begeleidt, op een zeer respectvollen en integere manier. Daarnaast is Marc een betrouwbare trainer voor de kinderen. Elk jaar worden we getrakteerd op een unieke, speels en uitdagende training. Ik kan het dan ook zeer aanbevelen om met Marc als trainer/coach te werken.” Elvira Lijbers, Organisatie team, Stichting Ikisik

“Marc is an energetic trainer! His focus an dedication to get the most out of every person and situation inspires everyone that works with him!
Marc's main characteristics are: friendly, passionate, energetic, focussed, target-driven and marc always is extremely positive. Especially as a trainer his key characteristic is: Inspire!!”
Winnie Hofland, Owner, Success in Business and Life.com

“Marc is een trainer van formaat!
Hij haalt alles uit de kast om het beste uit de deelnemers aan zijn trainingen te halen.
In de trainingen is Marc open, direct, volhardend, liefdevol en confronterend als het nodig is.
We hebben samen hard gewerkt, veel gelachen en soms gehuild...
Ik zou het zo weer overdoen!”
Rani (Marianne) Goederee, Trainer & Coach, Open Circles Academy

"Ik voel mij evenwichtiger en heb minder stress."
Eline Steenhuizen, intercedente

over Marc als Coach

De meeste van deze aanbevelingen (en meer) vindt je terug op het LinkedIn profiel van Marc: View Marc Schwencke's profile on LinkedIn