Moederbedrijf van Facebook lanceert AI Ray Ban zonnebril: kans voor investeerders

Louise de Graaf


In deze tijden van stilte in de wereld van crypto zien we fascinerende economische ontwikkelingen elders in de markten. Dit is een herinnering dat het spreiden van je kansen via platforms als eToro een sleutel is tot een robuuste beleggingsstrategie, vooral wanneer nu de crypto sector minder actief is.

Meta Steelt de Show

Meta, voorheen natuurlijk bekend als Facebook, heeft onlangs enkele intrigerende aankondigingen gedaan op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en smart glasses in samenwerking met EssilorLuxottica, het bedrijf achter de beroemde Ray Ban zonnebril. 

Dankzij deze geavanceerde nieuwe brillen kunnen gebruikers nu een foto of videoclip maken vanuit hun unieke perspectief. Met verbeterde audio, een ultra-brede 12 MP camera en de mogelijkheid om handsfree te livestreamen naar Facebook of Instagram zetten deze brillen een nieuwe standaard.

En dat is nog niet alles, want de nieuwe brillen gaan ook uitgebreid gebruik maken van nieuwe AI-technologie. Door bijvoorbeeld simpelweg “Hey Meta” te zeggen kunnen gebruikers met de geavanceerde AI-gespreksassistent van Meta praten. Dit onderschrijft het potentieel van AI in combinatie met sociale media, wat kan leiden tot tal van innovatieve functies in de toekomst.

Uiteraard is AI razendpopulair op dit moment, met bedrijven als OpenAI, Google en Microsoft die momenteel alles op alles zetten om nieuwe producten op de markt te brengen. En dit lijstje van bedrijven is zonder Meta natuurlijk niet compleet.

Wat Betekent Dit Voor Beleggers?

De lancering van de Ray-Ban Meta smart glasses en de integratie van geavanceerde AI-technologieën wijzen op de voortdurende ambitie en innovatie van Meta. Dit kan mogelijk een positieve invloed hebben op het aandeel van Meta (META) en het bedrijf een voorsprong geven in de snel groeiende AI markt.

De AI revolutie lijkt ondertussen een feit te zijn, en met deze nieuwe producten hoopt Meta een voorloper te worden. Mocht het product een succes worden dan is het niet gek om te verwachten dat META in de toekomst goede zaken zal doen op de beurs. Wellicht ook voor crypto beleggers het overwegen waard.

Het spreiden van je kansen blijft namelijk essentieel voor beleggers die een stabiel en groeiend portfolio willen opbouwen. Platforms zoals eToro kunnen beleggers helpen om zowel de cryptomarkt als aandelen zoals META in de gaten te houden en te profiteren van kansen in beide sectoren.

Sterker nog, op eToro kun je als gebruiker met een druk op de knop andere succesvolle handelaren kopiëren. Hiermee wordt beleggen makkelijker dan ooit tevoren.

 

 

 


eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment