mogelijk 40% daling op komst

Louise de Graaf


In deze video bespreek ik mijn kijk op de huidige prijs van XRP. De cryptomunt van Ripple kwam enkele maanden geleden natuurlijk uiterst positief in het crypto nieuws na de belangrijke juridische overwinning tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Als gevolg heeft iedereen nu zijn ogen gericht op bizarre prijzen. Zelf denk ik echter dat momenteel een hevige daling meer voor de hand ligt.

XRP prijsvoorspellingen en Ripple nieuws

Allereerst bespreek ik enkele prijsvoorspellingen voor XRP die momenteel rondgaan. Ik deel mijn mening wat betreft een prijsanalyse gedreven door artificial intelligence (AI), ofwel kunstmatige intelligentie. Daarnaast werp ik een kritische blik op enkele analisten die verwachten dat XRP een ongekende stijging in huis heeft.

Bovendien komt er een interessant Ripple nieuwtje aan bod in mijn gloednieuwe video. Dit heeft te maken met een noemenswaardige nieuwe aanwinst in het Ripple-team.

Mijn XRP koersanalyse

Tot slot besteed ik veel tijd aan mijn eigen analyse wat betreft de XRP koers. Ik neem je mee in mijn denkproces en de manier hoe ik mijn analyses normaliter doe. Zelf gebruik ik het populaire handelsplatform Bybit voor al mijn crypto trades.

We hebben recentelijk een neerwaartse doorbraak gezien onder een belangrijke trendlijn, wat kan duiden op verdere neerwaartse beweging in de prijs. Ik deel de steunniveaus die ik zelf op het moment in het vizier heb.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment