Pascale Schwartz

Samen met Marc en Rob zet ik, Pascale Schwartz, me in om anderen te helpen met hun persoonlijke en professionele ontplooiing en het verbeteren van de relaties met de wereld om hen heen.

Jarenlang werkte ik met plezier als Marketing- en Communicatiemanager bij grote internationale bedrijven, terwijl ik ook iedereen om me heen wou helpen én als vrijwilliger actief was voor verschillende dierenwelzijnsorganisaties. Voor mezelf nam ik nauwelijks tijd; het voelde gewoon alsof ik het me niet kon veroorloven om tijd voor mezelf te nemen! Zelfs toen ik een hersenvliesontsteking in combinatie met bloedvergiftiging ternauwernood overleefde, stortte ik me alweer volop op mijn werk, nog voordat  ik volledig hersteld was. Pas toen ik meteen daana een burn-out kreeg, viel het kwartje en realiseerde ik me dat ik op een heel verkeerde weg zat.

Ik besloot om mijn hart voor de volle 100 %  te volgen en bij te dragen aan een betere wereld door me volledig in te zetten voor het welzijn van mensen.  Dat resulteerde erin dat ik Trainer & Consultant werd bij Krauthammer International. Daarnaast,  zette ik een coachingpraktijk  en en later een trainingsbureau op, om anderen te helpen  zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen, hun doelen te realiseren en hun dromen te bereiken.  Deze praktijk liep zo goed, dat ik me sinds 2007 l fulltime bezig houd met het coachen en trainen van mensen.

Naast mijn opleiding en ervaring als trainer en coach bij Krauthammer, ben ik opgeleid als coach en therapeute met als basis een combinatie van coaching, neuro-emotionele integratie, NLP en emotioneel evenwicht. Door middel van coaching help ik mensen hun werk en priveleven weer in balans te brengen, waardoor ze gelukkiger en succesvoller worden. Door mijn brede aanpak van coaching, training, therapie, voeding, sport en interactie behoed ik anderen voor harde lessen.