Wat zeggen anderen over Pascale als Coach?

Bij mijn promotie naar een functie van Marketing Manager heb ik begeleiding gehad van Pascale. Een intensief wekelijks traject heeft me groei, ontwikkeling, energie en meer zelfvertrouwen opgeleverd. Pascale als coach en haar holistische aanpak was daar de absolute sleutel in. Ze is een enorme motivator om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen succes. Met steeds een goede voorbereiding en volledige toewijding heeft ze me begeleidt in het verkrijgen van haarscherpe inzichten als start voor verandering. Ze heeft voelsprieten voor je behoeftes en past het trainingsprogramma en het tempo daarop aan. De combinatie van meerdere disciplines op het gebied van training, coaching en therapie is voor mij het belangrijkste punt waarop ze zich onderscheid. Mocht je beginnen aan een traject met Pascale, maak je klaar voor een flinke strijd…vooral met jezelf.
Douwke de Backer - Mastervolt

"Pascale is enorm betrokken en weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Ze beschikt over een grote rugzak met bruikbare kennis en weet de juiste tools in te zetten op het juiste moment. Ik heb zeer positieve ervaringen met Pascale en raad haar dan ook regelmatig aan anderen aan."
Pascale's top qualities are: Personable, Expert, On Time.
Lorraine Vesterink

“Dankzij Pascale weet ik eindelijk wat ik echt wil! Door de unieke combinatie van coaching en therapie krijg ik ook de kracht om er daadwerkelijk voor te gaan. Oude patronen waar ik in vastgeroest zat heeft zij mij laten doorbreken en dit heeft bij mij ruimte gemaakt voor een andere manier van denken. Dankzij haar coaching sta ik veel sterker in mijn schoenen en dat maakt dat ik zekerder ben in het nemen van besluiten. Pascale brengt haar tips op een manier dat ik zelf anders ga nadenken. Ze is heel goed in het voor elkaar krijgen dat je zelf gaat nadenken in plaats dat ze haar ideeën oplegt. Dit geeft een geweldig gevoel van vrijheid en toch kom je vrij snel daar waar je zijn moet!”
Pascale’s top qualities are: Expert, Good Value, On Time.
Shirley van der Meer

“I first got in contact with Pascale in the beginning of 2009. There was an immediate connection and I instantly knew I was in the right place. Pascale has guided me through 'incurable' blocks for both my R.A., as well as financial and business challenges. The results I am enjoying today regarding my health, as well as my financial freedom are beyond phenomenal. My life and the way I see the world, as well as myself, has completely changed and my actions and results show me this. If you want to clear any block in your life permanently in the quickest and easiest way, I would wholeheartedly recommend getting in touch with Pascale and using her services.”
Pascale’s top qualities are: Expert, Good Value, High Integrity.
Nicole Nyqvist

Pascale heeft mijn proces ondersteunt vanuit het onderbewust naar  het bewust niveau.
Daardoor  ben ik mij zelf serieuzer gaan nemen en vertrouw ik op mijn intuïtie.
De opdrachten die ze mij gegeven heeft, hebben  mij op krachtige wijze ondersteunt.
Door de aanpak van Pascale ben ik meer liefde voor mijzelf gaan voelen en durf nu mijn uitdagingen in de ogen te kijken in plaats van mijzelf een “worst” voor te houden. Ook ben ik door de coaching meer oplossingsgericht gaan denken. Zowel vanuit mijn emotie als vanuit ratio. Dit heeft mijn functioneren op het werk  erg verbeterd en  de verbetering  is ook zichtbaar in mijn team. En waar ik veel tobben heb ervaren en voormalig zwart-wit dacht, heb ik geleerd om een helder hoofd te houden en meer flexibel te zijn.
Pascale is een vriendelijke, lieve coach, die op  een zacht confronterende manier mijn probleemgebieden heeft geraakt, die voor mij een obstakel waren.  Het is haar bij elke coaching sessie prima gelukt om mij als mens  te waarderen en te respecteren.  Wanneer ze vindt dat ik met een problematiek bij een ander beter geholpen kan worden, verwijst ze door.
Als je op zoek bent naar een coach waarbij zachte warme zakelijkheid een pre is,  en je beter wilt functioneren als mens en op het werk, kan ik jou/jullie Pascale van harte aanbevelen!
Vivian Lion Sjin-Tjoe, Deels privé coaching, deels re-integratie coaching          

“Pascale bring along a lot of experience in personal/career coaching. The sessions are very customized to the personal needs and 'forces' to reflect inside providing insights in behavioral structures (conditioned) and desires. This provides for an excellent base to move forward. All in an very pleasant atmosphere.” Pascale’s top qualities are: Personable, Expert, High Integrity.
Joost van Arnhem

over Pascale Trainer

Deze aanbevelingen (en meer) vind je ook terug op het LinkedIn profiel van Pascale: View Pascale  Schwartz's profile on LinkedIn