Werk je mee aan een betere wereld door "100% pay it forward"?

Hoe zou het zijn als jij de wereld een mooiere plek zou kunnen maken en anderen tot hetzelfde zou inspireren door simpelweg iets leuks te doen voor drie anderen?

Hoe zou het voor je zijn als de door jou doorgegeven acties een glimlach en dankbaarheid opleveren op plekken waar jij anders nooit zou komen? En als je het sneeuwbaleffect van JOUW acties zou kunnen volgen op een speciaal ontworpen facebookpagina?

Doe je mee aan de ‘100% pay it forward’ actie? Want de wereld verbeteren, begint soms bij de ander.
Kijk hieronder om jouw cadeau te kiezen of klik hier om je eigen "Pay it Forward" keten te starten.

De inspiratie

Deze actie is gebaseerd op de film Pay it forward. Een film die ons enorm heeft geraakt. Hierin bedenkt een tiener het systeem van Pay it forward voor een schoolopdracht. Terwijl hij worstelt met de haalbaarheid van zijn idee├źn en de volwassen wereld, blijkt zijn idee ongemerkt als een lopend vuurtje door het land te gaan en anderen te inspireren. Een journalist pikt het spoor op en volgt het terug naar de bron: een jongen die wil dat zijn idee de mensen die hij lief heeft ten goede komt.

Uiteraard raden we je aan om deze inspirerende film te bekijken. Een voorproefje en het concept van de film vind je terug in de trailer

Bovenal nodigen we je uit om “pay it forward” in praktijk te brengen.