Rob Westgeest


Rob is een ervaren trainer en coach. Gespecialiseerd in (persoonlijk) leiderschap en stressmanagement. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan zijn grote passie: hardlopen. Het liefst op zijn favoriete locatie, het strand en de duinen
.

Behalve als Runningtherapeut is Rob werkzaam als consultant bij een internationaal consultancy bedrijf, de plek waar hij Pascale heeft ontmoet. In deze functie geeft hij leiderschaps- en verkoop trainingen.  Tevens doet hij aan persoonlijke coaching.

“Waarom ben ik als Runningtherapeut begonnen? In mijn werk zie ik veel mensen die hoge werkdruk ervaren. Al dan niet in combinatie met andere issues zorgt dit er vaak voor dat mensen niet lekker in hun vel zitten als gevolg van de stress die ze hierbij ondervinden. Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor hun gezondheid, maar ook voor de kwaliteit van hun werk en in de relaties met anderen.”

Volgens Rob zijn lichte hardloopsessies de ideale “ stresskiller”. “Met behulp van Runningtherapie, in combinatie met de bewezen programma’s van Pascale, wil ik deze mensen helpen om de stress uit hun lichaam te lopen.”

Mensen beschrijven Rob als een toegankelijk persoon die harmonie hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast schuwt hij de confrontatie niet en kun je open en eerlijke feedback verwachten. Dit laatste gaat in de regel gepaard met humor maar kan direct en eisend worden indien nodig.

“De slechtste smoes waar ik niet tegen kan is: ik heb geen tijd. Mijn stelling is: als Nelson Mandela als president van Zuid-Afrika tijd had om elke dag een rondje hard te lopen, dan hebben wij dat zeker”.