Wat zeggen anderen over Rob als Coach?

Rob heb ik ervaren als een zeer prettige, ervaren trainer. Je merkt tijdens de trainingen dat Rob een expert is in zijn discipline. Het motiverende vond ik zijn mogelijkheid tot het schakelen van theorie naar mijn dagelijkse praktijk. Door verschillende voorbeelden, uitvergroten en rollenspellen blijft de stof hangen. Sterker nog: blijf je er actief mee bezig. Zijn positieve houding zorgt voor een goede sfeer, een vertrouwelijke omgeving waardoor je jezelf makkelijk kwetsbaar kan opstellen. Na elke trainingssessie voel ik me energiek en ben ik me bewust hoe ik het geleerde in praktijk kan brengen.
Joost Siebeling - Consultant

""De afgelopen maanden heb ik training gehad van Rob. Ik kijk met plezier terug op de training! Rob is als trainer in staat om een inhoudelijke training op een persoonlijke en betrokken manier te geven. Theorie en praktijk weet Rob goed te combineren. Door de spiegel die Rob mij voorgehouden heeft, heb ik mijn leerdoelen kunnen omzetten naar concrete praktijkacties. Waar ik in mijn dagelijkse werk veel profijt van heb!
Jasmijn Lankwaarden

“Ik heb Rob ervaren als een prettige en betrokken coach. Hij luistert goed, analyseert en schakelt snel en door middel van scherpe vragen daagt hij je uit naar je eigen denken en handelen te kijken, dit alles met behulp van de nodige humor. Hij creëert een aangename en veilige sfeer. Hij heeft mij goed geholpen bij het inzicht krijgen in mijn persoonlijkheid, en de daarbij behorende valkuilen. Dit inzicht is voor mij heel waardevol gebleken, zowel privé als in mijn baan als leidinggevende. Daarnaast is hij heel pragmatisch en nuchter wanneer hij je helpt lastige situaties op je werk te analyseren, waarna hij je handvatten aanreikt voor een oplossing."
J.B.