Top crypto handelaren lekken nieuwe koersvoorspelling

Louise de Graaf


In dit artikel presenteren we een gedetailleerde analyse van vechain (VET), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving. Heb je nog geen VET in je portfolio? Mooi! Dit zou wel eens het moment kunnen zijn om kennis te maken met onze experts. Onze deskundige analisten bestuderen wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen dagelijks hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

VeChain is een toonaangevende blockchain-platform gericht op het verbeteren van supply chain management en zakelijke processen. Het doel is om deze processen en informatievoorziening voor complexe supply chains te vereenvoudigen door middel van gedistribueerde ledger-technologie.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse VeChain (VET) koers

De koers van VET werd onlangs weer onder de loep genomen door de analisten van Crypto Insiders. Zij deelden onlangs de volgende analyse voor VET in de premium omgeving:

“Na een eerdere aanraking van de groene koopzone tussen $0,01609 en $0,0164, schoot de koers flink omhoog. Momenteel ervaren we een lichte daling, die wellicht steun vindt tussen de 50% en 61,8% fibonacci-niveaus – traditioneel een krachtig steungebied.

Desondanks voorzien we een korte terugval naar de groene koopzone voor een hernieuwde test. Indien deze zone standhoudt bij een tweede aanraking, anticiperen we op een aanzienlijke opwaartse beweging.

Ons eerste doel in dat scenario? De blauwe zone tussen $0,0205 en $0,02125. Dat zou een stijging van meer dan 20% kunnen zijn vanaf de huidige prijs”

Deze analyse is op 2 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment